Peutergroep

Peutergroep

Spelenderwijs leren en groeien

Als je kind twee jaar wordt, staat het te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Alle zintuigen staan op scherp. Hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. Op de peuteropvang krijgt je kind de kans om op onderzoek uit te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. Binnen een groep met andere kinderen, maar wel in zijn eigen tempo. Spelenderwijs leert én groeit hij. Voor je het weet, is je kind een kleuter; klaar om naar de basisschool te gaan.

Voor kinderen van 2 tot 4 jaar

De peuteropvang maakt de overgang naar de basisschool minder groot, ook omdat je kind leert met leeftijdsgenoten om te gaan.
Onze pedagogisch medewerkers van Kober kinderopvang ondersteunen dit groepsproces. We bieden bijvoorbeeld begeleiding bij het zelf oplossen van ruzietjes en we helpen je kind inzien dat je, ook al verschil je van elkaar, heel goed met een ander torens kunt bouwen.

Peutergroep De Wingerd werkt met de taalmethodiek Piramide en heeft ook mogelijkheden om peuters met een VVE-indicatie te plaatsen.
De peuter- en kleutergroepen van De Wingerd werken intensief samen.

Er zijn mogelijkheden om peuters met een VVE-indicatie te plaatsen.
Met de juiste begeleiding kan ieder kind spelenderwijs leren en zichzelf ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo.

Tijden

Regulier:
Maandag t/m vrijdag: 08:30 uur – 11:50 uur

VVE:
Maandag, dinsdag, donderdag: 08:30 uur – 13:50 uur

Het peuterlokaal is te vinden op de benedenverdieping in lokaal 6. (Tegenover het kantoor van de conciërge)
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de pedagogisch medewerkers van de peutergroep juf Marjolijn en juf Leonique.
Nadere info op www.kober.nl

Contact:
mail naar peutergroep wingerdpto@kober.nl

Telefoon:
06 – 10 59 74 98